Fit4u Fightclub, Boksen & Kickboks trainingen

 

Bij “The Fightclub”, de vechtsportafdeling van Fitnesscentrum Fit4u, worden bokstrainingen en kickbokstrainingen op professionele wijze gegeven. Je leert een vechtsport, waarbij de sport en het plezier in de sport centraal staan. Je leert een sport die je zelfvertrouwen, reactievermogen, spierversteviging en een hoge calorieverbranding geeft. Respect naar de andere sporters staat voorop in de training, ongepast gedrag wordt niet getolereerd. De trainingen bij Fit4u, Fightclub zijn recreatief, trainen voor wedstrijden is ook mogelijk, dit echter alleen wanneer de trainer hier zijn goedkeuring voor geeft.

kick1

Boksen is een tactische vechtsport waarbij de coördinatie van voeten, ogen en handen, en conditie centraal staan. Twee tegenstanders proberen elkaar op de juiste trefvlakken te raken. Dat kan door enkele stoten of combinatie van verschillende stoten; de directe stoot, de opstoot en de hoek. Kracht is evenveel nodig als pure snelheid om een tegenstander  kunnen raken.de bokslessen bij Fit4u zijn voor mannen en vrouwen, gevorderden en beginners trainen met elkaar.

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen. Kickboksen is een complete training waarbij het hele lichaam flink wordt getraind. Kickboksen bij Fit4u is gemengd, voor mannen en vrouwen, beginners en gevorderden trainen naast elkaar.

Jeugdkickboksen: Fit4u the Fightclub heeft ook  aparte lessen voor jeugdkickboksen, vanaf 6 jaar worden hier op een leuke en speelse manier de beginselen van de sport kickboksen bijgebracht. Geen vechtmachines maar een goede opstap naar de serieuze kickbokslessen

Kickboksen lady´s only: sport je liever met dames onder elkaar, op vrijdagavond van 19.30-20.45 is er een kickbokstraining alleen voor dames