Lessen

 

Spinning.
Bij Fit4u volgt u de spinninglessen met  ClubVirtual, dé aanbieder van virtuele cycling lessen!  Op de spinningfiets waan je je in een prachtige omgeving. ’s Avonds na je werk de Alpe d’Huez beklimmen of een schitterende rit door het Italiaanse landschap volgen? Dat kan! Alle lessen zijn ingedeeld in categorieën en geschikt voor verschillende doelen. Een absolute topinstructeur motiveert en coacht jou naar het einde van de les!.  Binnen de openingstijden kunnen wij ieder moment van de dag een les voor u opstarten, dit hoeft dus niet op vaste lestijden.

Lestijden:

Dinsdag       09.30 – 10.30 BodyBalance &Poweryoga
Deze workout combineert conditie met romp (buik & rug) verstevigende oefeningen op de bosubal. Geschikt voor senioren.

Dinsdag       19.15 – 20.15 Boksfitness
Boksfitness is een nieuwe perfecte mix van Fitness, kick- en boks technieken onder leiding van een enthousiaste trainster en opzwepende muziek. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen waaronder kettlebell, bokszak, gewichten en touw. Iedereen van welke leeftijd of welk postuur ook, kan meteen meedoen. Zowel beginnende sporters als mensen die weinig ervaring hebben met boksen. Bovendien spreekt deze workout zowel vrouwen als mannen aan.

Donderdag  09.30 – 10.30  Freestyle workout
Combinatie tussen vetverbrandig/conditie en spierverstevigende oefeningen, deze workout is iedere week een verrasing.

Vrijdag         18.30 – 19.30  UDance4Fit
Deze dansles is speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze leren verschillende dansen. Losse dansen met eenvoudige bewegingen, party dance, Zumba, streetdance op top 40 en aerobics. In de les is er ook een onderdeel met spierversterkende oefeningen.

Vrijdag         19.30 – 20.45  Kickboks full body workout. Lady’s Only!
Leuke & pittige kickbokstraining, alleen voor dames. Zonder sparren, een boost voor je conditie, vetvebranding en zelfvertrouwen.

Zaterdag      09.00 – 10.30 Crossfittraing
CrossFittraining  is een intensief en afwisselend fitness programma, waar plezier aan bewegen een belangrijk aspect is. Het is echt hard werken, en een sterk en fit lichaam is je beloning. CrossFittraining gebruikt dumbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, barbells, touwen en pull up bars. Duwen, trekken,stoten, werpen, tillen, springen, klimmen, rennen, etc dit  zijn grondvormen van bewegen, functionele bewegingen, met een hoge intensiteit en met een grote variatie aan oefenvormen.

In onze groepslessen wordt gebruik gemaakt van Kettlebell training.
Sporten bij Fit4u kan met een abonnement (geen jaarcontracten) of met een 10 x kaart.

ser2

ser3

ser1