Lessen

 

Spinning.
U kunt spinninglessen volgen in een knusse gezellige ruimte met 12 bodybikes. Op dinsdagavond van 19.15 – 20.15 geeft een instructeur een stevige spinningworkout. Verder gedurende de hele week kunt u virtuele spinninglessen volgen. Met een instrukteur op beeld, volgt u een spinningles langs de mooiste lokaties in bv. Spanje, Frankrijk en Italie, u kunt deze lessen ook volgen als uw conditie nog wat minder goed is.

Lestijden:

Dinsdag       09.30 – 10.30 BodyBalance &Poweryoga
Deze workout combineert conditie met romp (buik & rug) verstevigende oefeningen op de bosubal. Geschikt voor senioren.

Dinsdag       19.15 – 20.15 Boksfitness
Boksfitness is een nieuwe perfecte mix van Fitness, kick- en boks technieken onder leiding van een enthousiaste trainster en opzwepende muziek. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende materialen waaronder kettlebell, bokszak, gewichten en touw. Iedereen van welke leeftijd of welk postuur ook, kan meteen meedoen. Zowel beginnende sporters als mensen die weinig ervaring hebben met boksen. Bovendien spreekt deze workout zowel vrouwen als mannen aan.

Donderdag  09.30 – 10.30  Freestyle workout
Combinatie tussen vetverbrandig/conditie en spierverstevigende oefeningen, deze workout is iedere week een verrasing.

Vrijdag         18.30 – 19.30  Petra’ s sportles
Dit is een sport, spel, dans en bewegingsuur voor mensen met een verstandelijke beperking.

Vrijdag         19.30 – 20.45  Kickboks full body workout. Lady’s Only!
Leuke & pittige kickbokstraining, alleen voor dames. Zonder sparren, een boost voor je conditie, vetvebranding en zelfvertrouwen.

Zaterdag      09.00 – 11.00 Crossfittraing
CrossFittraining  is een intensief en afwisselend fitness programma, waar plezier aan bewegen een belangrijk aspect is. Het is echt hard werken, en een sterk en fit lichaam is je beloning. CrossFittraining gebruikt dumbells, kettlebells, tractorbanden, zandzakken, barbells, touwen en pull up bars. Duwen, trekken,stoten, werpen, tillen, springen, klimmen, rennen, etc dit  zijn grondvormen van bewegen, functionele bewegingen, met een hoge intensiteit en met een grote variatie aan oefenvormen.

In onze groepslessen wordt gebruik gemaakt van Kettlebell training.
Sporten bij Fit4u kan met een abonnement (geen jaarcontracten) of met een 10 x kaart.

ser2

ser3

ser1