Mogelijkheden

 

De multifunctionele accommodatie van Fit4u biedt ruimte voor het organiseren van diverse bijeenkomsten, zoals bruiloften, evenementen, recepties en bedrijfsfeesten, familiefeesten, kinderfeestjes, bbq, buffet, of een gezellige hightea of high beer  enz.

Dit kan in onze barruimte, deze bied accommodatie tot 50 personen, en op ons mooie terras, wat bij minder weer geheel overdekt kan worden. Het terras is direct aan het strand gelegen, het strand is vrij toegankelijk. Op  het terras kunnen feesten gegeven worden tot een maximum van 150 personen, in combinatie met het strand tot wel 1000 personen! De sfeervolle witte tenten kunnen ook als aankleding van uw feest worden opgezet, de kosten hiervoor zijn €25,- per tent.

Met een kleiner gezelschap, tot 20 personen, is het ook mogelijk een gedeelte van het terras voor u te reserveren. Wij bieden u een uitstekende service voor een heel schappelijk tarief en u betaald geen zaalhuur!

Wilt u een feest geven en wilt u van tevoren weten wat de kosten zijn, dan kunt u ook kiezen voor een receptiearangement voor een vaste prijs, kijk voor verdere uitleg en prijzen hier!
Heeft u interesse, komt u eens langs of stuur ons een mail met uw wensen, dan maken we voor u een passende en voordelige offerte*.

bruiloft

 

130505sport026

*Eventuele kortingen vervallen als de rekening niet binnen de betalingstermijn betaald wordt.