Mogelijkheden

 

Fitness bestaat uit vele mogelijkheden, je gaat voor meer conditie, meer kracht,  of je nu een fanatieke sporter bent , of je bent een rustige sporten, ouder of jonger, of gewoon om gezond te blijven, bij Fit4u kan iedereen sporten op zijn of haar niveau.

Fitness is een heel ruim begrip, enkele mogelijkheden: conditie training, krachttraining, gewicht afvallen, gewicht aankomen, blessure training, kettle bells, powerlifttraining, sporttesten, revalidatietraining, sportspecifiek.

Uw streven snel behalen? Wij helpen U middels een individueel sportschema alsmede voedingsprogramma’s ten behoeve van overtollig gewichtsverlies, spiermassa-vermeerdering enz, door middel van combinaties in ons uitgebreide sportaanbod.  Tevens bieden wij sporttesten aan voor zowel de politie alsook het leger. Wij begeleiden U bij het vlot behalen van gemaakte doelstellingen.

Personal training,
Fit4u, Personal training is de trainingsvorm waarbij één trainer één sporter begeleidt. Dankzij het krijgen van persoonlijke begeleiding is het mogelijk om betere resultaten neer te zetten. Personal training is voor iedereen geschikt die graag hard werkt om de beste resultaten te boeken maar soms net een steun in de rug nodig heeft. Wij geven u een uur persoonlijke begeleiding, waarbij u het volle uur de persoonlijke aandacht krijgt die u nodig heeft, om hiermee uw doelstelling zo snel mogelijk te behalen.
De personal trainer helpt u niet alleen tijdens de personal training maar voorziet u desgewenst ook van allerlei informatie omtrent trainingsmethodes en voeding.
Heeft u interesse? Neemt u dan contact met ons op. De kosten voor 1 uur personal training bedragen € 39,50.

col1