Vacustep

 

De vetverbrander voor billen, buik en benen. U kent het wel, u sport regelmatig en eet gezond, hierdoor valt u overal af, alleen niet bij billen, buik en benen.

De Vacustep biedt de oplossing!

130505sport019

De VacuStep is een cross trainer waarin je een ovaalvormige loopbeweging maakt. Door de combinatie van vacuüm en beweging zorgt de Vacustep voor een betere doorbloeding van het weefsel en wordt de vetverbranding gestimuleerd specifiek op het onderlichaam. Het resultaat is dat u driemaal zoveel omvang bij billen, buik en benen verliest als bij een normale vetverbrandingstraining. Tevens bereikt u een duidelijk zichtbare verzachting en versoepeling van uw huid, waarmee de Vacustep een probaat middel is tegen hardnekkige cellulitis. Ook zorgt de VacuStep voor een verbetering van de algehele conditie. U sport met een rustige beweging, die voor iedereen  makkelijk is vol te houden. Ook voor  senioren.

U hoef slechts 30 minuten te sporten voor een gegarandeerd resultaat.Voor het beste en snelste resultaat, adviseren we de vacustep 3 x per week. Als uw doel gehaald is, kunt u dit onderhouden met 2 x per maand de Vacustep te gebruiken.

WILT U DE VACUSTEP PROBEREN, MAAK DAN EEN AFSPRAAK EN LAAT U OVERTUIGEN!  10 X VACUSTEP VOOR SLECHTS €40,-